Separatoare de sens pentru o mai mare siguranță în trafic!   

de | 16.03.2023 12:50 | Știri, Administrație, Județean, Național, Pitești

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu prudență în zona Calea Craiovei din Pitești. Această solicitare vine în contextul în care acolo se desfășoară unele lucrări avizate de Comisia de sistematizare a circulației rutiere.

”Primăria Municipiului Piteşti a decis montarea de separatoare de sens pe strada Calea Craiovei, în dreptul stației de carburanți Lukoil, a magazinului Mathaus, precum și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu.

Acţiunea este realizată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării Comisiei de sistematizare a circulației rutiere din data de 01.02.2023, măsura fiind adoptată în scopul unei siguranțe crescute în trafic.

Până la finalizarea lucrărilor, conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a administrației locale din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cinci medici noi la Spitalul Județean de Urgență Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole