Cinci medici noi la Spitalul Județean de Urgență Pitești

de | 16.03.2023 12:18 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Vești noi! Echipa ATI a Spitalul Județean de Urgență Pitești s-a mărit!

Este vorba despre cinci medici care, din această lună, activează la Pitești.

Având în vedere complexitatea activității și a numărului de cazuri critice care se tratează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, cazuri care necesită, de multe ori, prezența unei echipe multidisciplinare, din care obligatoriu face parte și medicul de anestezie și terapie intensivă, pentru asigurarea promptitudinii actului medical, a calității acestuia, dar și pentru a preîntâmpina apariția sindromului epuizării profesionale în rândul medicilor ATI, conducerea unității a întreprins demersurile necesare pentru a mări echipa”, se specifică într-un comunicat al SJUP, semnat de purtătorul de cuvânt Cristina Cazacu.

SJUP medici

Cine sunt cei cinci medici noi? 

Ștefan Roxana Florina și Oțeleanu Maria Alina, rezidente în anul III, au început activitatea la SJUP pe data de 15 martie.

Alți trei medici s-au alăturat, în luna martie, echipei de anesteziști a SJUP și anume Ghiță Mariana (medic rezident anul III), Curcă Claudiu (medic rezident anul III) și Bolohan Marius Cornel (medic rezident anul V).

Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI, alături de echipa care activează în prezent, formată din șapte medici.

   Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare!”, transmit reprezentanții SJU Pitești.

 

Foto: Facebook 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SJU Pitești