Accident pe DN 65! O șoferiță a intrat cu mașina într-o autoutilitară

de | 16.03.2023 12:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Accident pe DN 65! O șoferiță a intrat cu mașina într-o autoutilitară

Accident rutier, în această dimineață, în jurul orei 06:00, pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului. Potrivit polițiștilor, impactul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară.

Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș a rezultat că o șoferiță de 48 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția către Slatina către Pitești, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în autoutilitara, condusă de un bărbat de 52 de ani, din București. Ambii șoferi au fost răniți în urma impactului.

Tototdată,  aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmite IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Femeie lovită de o mașină, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: