Sfârșit tragic! A murit în timp ce sărbătorea că a devenit bunic

de | 21.01.2024 23:41 | Național, Eveniment

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Timișoara. El  a murit în timp ce sărbătoarea că tocmai devenise bunic.

Potrivit antena3.ro, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a murit după ce, sâmbătă seara, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe scări.

Tragedia s-a petrecut în Complexul Studențesc din Timișoara, acolo unde bărbatul s-a întâlnit cu mai mulți prieteni pentru a marca momentul special din viața sa. Bucuria și voia bună au fost umbrite atunci când, după consumul unui număr mai mare de pahare, acesta a încercat să coboare la subsolul clădirii, în zona băilor. Din păcate, în momentul în care încerca să coboare treptele, bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de trepte.

Speriați, prietenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipajele medicale, dar și oamenii legii.

În această seară, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe scările unei societăți comerciale din Complexul Studențesc. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde se afla o ambulanță și un echipaj SMURD, acordând îngrijiri medicale bărbatului”, a transmis IPJ Timiș, sâmbătă seara

Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat timp de aproape o oră, însă, din păcate, fără succes. Acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto descriptiv stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gripa a făcut o nouă victimă. Un copil în vârstă de numai 4 ani a murit la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timișoara

Ultimele articole