Sfârșit tragic pentru o tânără de 16 ani. A murit la petrecerea organizată în propria casă

de | 16.10.2023 21:28 | Național, Eveniment

O adolescentă de 16 ani, din Ploiești, a fost găsită fără suflare în camera sa, chiar în timpul unei petreceri pe care organizase împreună cu alți tineri, în propria locuință.

A vrut să petreacă o seară alături de prieteni, însă nu știa că această petrecere îi va aduce sfârșitul.

Mama sa a fost cea care a alertat autoritățile, iar tragicul eveniment a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o locuință din cartierul Mihai Bravu, relatează observatorulph.ro

Femeia a sunat la 112 și a spus că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil să fie decedată în apartament.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploieşti, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Prahova.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au stabilit că, în cursul serii, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, fata ar fi organizat o petrecere în locuința sa.

Potrivit sursei citate, la un moment dat, fata a început să acuze o stare de rău și le-a spus invitaților că merge în cameră pentru a se odihni pentru câteva minute.

Văzând că fata  nu mai apare, tinerii prezenți la petrecere au mers în cameră după ea, unde au găsit-o inconștientă. Speriați, au sunat-o imediat pe mama fetei, care a sesizat autoritățile.

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă”, a mai transmis IPJ Prahova.

În locuința tinerei a ajuns și un echipaj medical, care i-a aplicat acesteia manevre de resuscitare, însă fără niciun succes. Medicii ajunși la fața locului au constatat că victima se afla în stop cardio-respirator de mai mult timp.

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a adăugat IPJ Prahova

Nu se știe dacă la petrecere au fost consumate substanțe interzise sau alcool. Anchetatorii așteaptă rezultatul analizelor toxicologice pentru a stabili dacă fata a consumat alcool sau droguri înainte de deces.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursă foto observatorulph.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Sunt anunțate transporturi agabaritice în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești