Sfârșit tragic! O tânără a fost găsită spânzurată pe un teren viran!

de | 24.04.2023 22:58 | Știri, Eveniment, Național

O femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Sibiu, a fost găsită în această seară de luni, spânzurată pe un teren viran.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru „săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit Digi24.

Azi, în jurul orei 18:45, o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Sibiu, a fost găsită spânzurată, pe un teren viran din apropierea străzii Săcel. Trupul femeii a fost transportat la Serviciu de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a informat Elena Welter.

Conform sursei citate, „în cauză, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanţele în care a survenit decesul femeii”.


Foto descriptiv.
Sursa Foto stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

Bărbat reținut, după ce a lovit un câine cu lopata!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole