Și-a băgat copiii în spital după ce s-a urcat băută la volan!

de | 23.12.2022 10:56 | Știri, Eveniment, Județean

O femeie de 29 de ani și-a băgat ambii copii, în vârstă de patru și șase ani, în spital, după ce s-a urcat băută la volan.

Mama celor doi a pierdut controlul volanului și a intrat cu maşina într-un şanţ, în localitatea Slimnic din judeţul Sibiu, conform Digi24.

Potrivit biroului de presă al Poliţiei Sibiu, evenimentul rutier ar fi avut loc în această dimineață de vineri, 23 decembrie, în jurul orei 05.00.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD cu medic şi unul SAJ.

Cei mici au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportaţi la Spitalul de Pediatrie, alături de mama lor.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaş spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, femeia, cetăţean străin, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, oprindu-se într-un şanţ. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi minori care se aflau în autoturism. Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, urmând să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asmenea, pe anchetaonline.ro

Un fost ministru s-a ales cu plângere penală după ce a accidentat grav un motociclist!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: