Un fost ministru s-a ales cu plângere penală după ce a accidentat grav un motociclist!

de | 23.12.2022 09:50 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unui motociclist, nu i-a dat pace Monicăi Macovei nici după două luni de la eveniment, după ce, astăzi, victima accidentului a depus plângere penală împotriva fostului ministru, potrivit antena3.ro.

Motociclistul s-a încadrat în termen, el a avut la dispoziție 90 de zile pentru a depune plângerea, iar în această dimineață a fost trimisă pe adresa Parchetului Curții de Apel Constanța .

Astfel, din acest moment, procurorii pot începe audierile martorilor și ale celor implicați în accidentul produs la Limanu, Constanţa. Toți cei implicați în eveniment, de la martori, până la fostul ministru, sau chiar victima, urmează să fie audiați.

În data de 8 octombrie, Monica Macovei se întorcea de la Limanu, când a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea Mangalia, într-o curbă, a intrat pe contrasens, unde a lovit violent un motociclist care circula regulamentar.

Fostul ministru al justiției susține că victima a fost cea care a intrat pe contrasens, deși motociclistul o contrazice.

În urma accidentului, motociclistul a fost grav rănit, urmând să fie transportat la Spitalul Județean Constanța, iar ulterior transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Temperaturile de astăzi ajung până la -4 grade!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole