Și-a bătut fosta concubină în centrul Piteștiului!

de | 19.01.2023 16:35 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, vizându-l pe un argean de 54 de ani.

Astfel, din cercetări efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că un bărbat de 54 de ani, din Ștefănești, ar fi fost violent fizic cu fosta sa concubină, agresând-o chiar în centrul municipiului Pitești.

Evenimentul a avut loc în ziua de 26 august 2021, iar femeia de 51 de ani s-a ales leziuni traumatice estimate din punct de vedere medico-legal la 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Destepti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Bărbat înjunghiat cu un cuțit! Agresorul este un tânăr de 21 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole