anchetaonline.ro

Și-a bătut și tâlhărit fosta iubita! Bărbat reținut

de | 21.06.2022 15:39 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

Tâlhărie, în zorii zilei, în Câmpulung, acolo unde un bărbat de 32 de ani, din Brezoi, județul Vâlcea, și-a urmărit fosta iubită, iar apoi a lovit-o și i-a furat suma de 11.000 de lei și un lănțișor de aur.

După comiterea faptei, agresorul a plecat în Vâlcea.

Femeia a anunțat oamenii legii cu privire la întâmplarea care s-a produs, iar bărbatul a fost identificat și prins de polițiști. Bunurile acesteia au fost recuperate parțial.

În urma faptei sale, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

S-a luat la bătaie în fața copilului său

Oamenii legii au avut de rezolvat un caz asemănător, însă de această dată, agresorul se afla chiar în fața copilului său. Este vorba de un bărbat de 37 de ani, din Berevoiești, care este cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit cercetărilor, în ziua de 16 iunie, în timp ce se afla împreună cu fiul său minor, argeșeanul a avut un conflict spontan cu un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani. Omul s-a enervat atât de tare, încât i-a lovit mașina rivalului său cu un obiect contondent.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încă un bărbat din România- confirmat cu variola maimuței

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: