Șefa APIA Argeș, Mariana Pană, s-a căsătorit, în secret, la malul mării!

de | 11.07.2022 08:43 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle

Și-a invitat prietenii la petrecerea aniversară, dar au avut parte de o mare surpriză!

Cel care i-a furat inima este directorul general adjunct al APIA la nivel național, Cornel Turcescu

Într-un cadru de poveste, înconjurată de prieteni de suflet, chiar de ziua ei, vineri, 8 iulie, Mariana Pană, directorul executiv al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Argeș, a spus „DA” alesului inimii sale. Toată ceremonia a fost o adevărată surpriză pentru cei prezenți. Aceasta și-a invitat familia și apropiații la petrecerea aniversară, la malul mării, iar oaspeții s-au trezit în mijlocul unei nunți, puse la cale pe ascuns.

nunta mari8 - Șefa APIA Argeș, Mariana Pană, s-a căsătorit, în secret, la malul mării!

Cel care i-a furat inima este directorul general adjunct al APIA la nivel național, Cornel Turcescu. Se cunosc de mulți ani, el fiind unul dintre cei mai apreciați profesioniști pe segmentul său de activitate.

nunta mari6 - Șefa APIA Argeș, Mariana Pană, s-a căsătorit, în secret, la malul mării!

Cu timpul, deși la început nu prezicea o asemenea evoluție, prietenia lor s-a transformat într-o frumoasă poveste de iubire. În primăvară, au fost în concediu în Dubai, iar când se aflau în vizită la Burj Khalifa, la etajul 154, Cornel Turcescu a cerut-o în căsătorie, într-un mod cât se poate de romantic, legământul lor fiind pecetluit cu un superb inel cu diamant. Martor le-a fost chiar fiul Marianei Pană, Ștefan, cu care Cornel are o strânsă relație de prietenie.

nunta Mari2 - Șefa APIA Argeș, Mariana Pană, s-a căsătorit, în secret, la malul mării!
Petrecerea de cununie civilă a avut loc în Mamaia Nord, într-un local privat, cu circuit închis, pe malul apei. Mariana Pană a purtat o rochie albă, glam, din dantelă prețioasă țesută cu mărgeluțe fine, accesorizată în stilul „Great Gatsby”, ce i-a subliniat silueta perfectă.

nunta mari7 - Șefa APIA Argeș, Mariana Pană, s-a căsătorit, în secret, la malul mării!

Mirilor le-au fost alături părinții și cei mai apropiați prieteni. Petrecerea a fost în cadru restrâns, elegantă, și s-a întins până la răsărit, invitații bucurându-se de nunta de care habar nu aveau. Dublul eveniment a fost marcat și cu un spectaculos foc de artificii, care i-a încântat pe cei prezenți.

Nunta mari1 - Șefa APIA Argeș, Mariana Pană, s-a căsătorit, în secret, la malul mării!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mircea Diaconu crește cai de echitație în gospodăria natală de la Vlădești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mamaia | Mari Pană | Mariana Pană

Ultimele articole