Și-a scris CNP-ul pe picior, de teamă că va muri și nu va putea fi identificat

de | 22.07.2022 11:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, părăsit de prieteni pe munte, noaptea trecută, care din cauza epuizării nu a mai putut continua drumul cu ceilalți, a tras o sperietură soră cu moartea.

Acesta s-a gândit că va muri, cel mai probabil mâncat de animalele sălbatice, iar cât timp a stat singur pe munte și-a scris cu un marker pe picior CNP-ul, numele și numărul de la mașină. El s-a gândit că dacă cineva îl va găsi, se va afla „cine a fost”.

Acest lucru a fost dezvăluit de șeful Salvamont Argeș, Cristian Toma, care a oferit și un sfat părinților:

Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață!”

Amintim că noaptea trecută, tânărul a alertat echipa Salvamont Argeș, după ce a plecat alături de alți 4 tineri spre Moldoveanu. El a rămas în urmă, separându-se de grupul cu care plecase.

Tânărul a fost găsit în traseul principal de creastă al munților Făgăraș, la două ore de mers de la zona. Acesta i-a informat pe salvatorii montani că grupul și-a continuat traseul spre Moldoveanu, fără lanternă sau pic de experiență. Grupul format din cei 4 tineri, cu vârste între 19 și 28 ani, care și-au continuat deplasarea nu a mai fost niciodata pe munte.

Aceștia au plecat din Bâlea la orele 13 cu gândul de a ajunge pe vârful Moldoveanu și să se și întoarcă.

În cele din urmă, toți tinerii au fost găsiți de salvamontiști.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

COD PORTOCALIU ȘI GALBEN DE CANICULĂ! Temperaturile vor ajunge la 40 de grade

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont

Ultimele articole