Și-a stropit iubita cu benzină și i-a dat foc!

de | 05.04.2022 21:53 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

Tragedie la granița județului Argeș! Un bărbat din comuna Nicolae Bălcescu, din Râmnicu Vâlcea, i-a dat foc iubitei, într-un acces de gelozie.

Întâmplarea a avut loc, vineri seara, pe 1 aprilie, în locuința acestora, după ce bărbatul ar fi avut un moment în care și-a pierdut mințile din cauza geloziei și a alcoolului. Omul, în vârstă de 51 de ani, din Băile Govora, a stropit-o pe femeie cu benzină și înainte ca ea să mai spună ceva, i-a dat foc. Aceasta a suferit arsuri pe un sfert din suprafața corpului, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că viața i-a fost pusă în pericol.

Agresorul a fost reținut, marți, 5 aprilie, fiind bănuit de tentativă de omor calificat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus la data de 5 aprilie punerea în mişcare a acţiunii penală faţă de un inculpat aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie”, se arată într-un comunicat al procurorilor vâlceni.

Criză de gelozie cu benzină și brichetă

Potrivit anchetatorilor, omul s-a enervat în urma unui conflict verbal și din cauza geloziei a decis să îi ofere o „lecție” celei cu care își împărțea viața. O lecție cu benzină și brichetă:

În data de 01.04.2022, în juruI orelor 21:30, în timp ce inculpatul se afla în locuinţa concubinei sale, din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal generat de gelozia acestuia, inculpatul a stropit-o cu benzină pe concubina sa, după care i-a dat foc cu o brichetă.

Urmare a acţiunii inculpatului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice constând în arsuri de gradul I, II şi III pe circa 25% din suprafaţa corpului, care au necesitat circa 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa victimei”, au mai menţionat procurorii.

De asemenea, pe 5 aprilie, bărbatul a fost prezentat unui judecător din cadrul Tribunalului Vâlcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Ancheta a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la lnvestigaţii Criminale – IPJ Vâlcea şi din cadrul Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu. Cercetările vor continua.

Foto: Adevarul


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

sofer politie - Și-a stropit iubita cu benzină și i-a dat foc!

Pitești: Cu permisul abia luat, un tânăr gonea cu viteză amețitoare pe Republicii!


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole