Simfonia Lalelelor 2023. Bebelușii deschid ”Parada Florilor”

de | 08.04.2023 12:03 | Lifestyle, Administrație, Cultură, Județean, Național, Pitești, Știri

Municipalitatea din Pitești vine cu un anunț important referitor la Simfonia Lalelelor din acest an: bebelușii vor deschide ”Parada Florilor”. Pentru prima dată, la evenimentul stradal vor participa și bebelușii Piteștiului, care, alături de mămicile lor, vor deschide ”Parada Florilor” printr-o drăgălașă mini-paradă ,,Bebe#celemaifrumoaseflori”! Vă reamintim că ”Parada Florilor” este programată vineri, 21 aprilie 2023, în intervalul orar 12:00 – 12:45, în deschiderea Simfoniei Lalelelor.

Sărbătoare a întregii comunități piteștene, Simfonia Lalelelor nu este doar un festival dendro-floricol, ci un prilej de a ne aminti că orașul în care trăim merită să fie iubit și apreciat de locuitorii săi, pentru tot ceea ce are frumos de oferit: parcuri pline de flori și verdeață, instituții și evenimente culturale de prestigiu, copii și tineri inteligenți și talentați, sportivi performanți, profesori și oameni de cultură apreciați în toată țara, oameni implicați în a crește și a dezvolta comunitatea și renumele Piteștiului!

Entuziasmul tinereții este cel care schimbă, mereu, în bine, evoluția unei societăți, iar copiii și tinerii din Pitești și-au exprimat dorința de a celebra, printr-un eveniment stradal ce a fost, timp de mai mulți ani, o tradiție a Simfoniei Lalelelor, bucuria de a fi, împreună, parte a unei sărbători emblematice pentru orașul nostru.

Astfel, anul acesta, Simfonia Lalelelor va fi deschisă de cei mai frumoși membri ai comunității noastre, copiii și tinerii din unitățile de învățământ și de cultură din Pitești, care vor împărtăși energia și veselia lor cu toți piteștenii dornici să ia parte la ”Parada Florilor” – o manifestare a bucuriei și a recunoștinței de a fi o comunitate unită sub emblema unei lalele unice în lume – Tulipa Pitești!

”Municipalitatea are plăcerea de a invita piteștenii și vizitatorii festivalului să participe la acest eveniment, care va avea loc vineri, 21 aprilie 2023, în intervalul orar 12:00 – 12:45, în deschiderea Simfoniei Lalelelor. Parada se va desfășura pe traseul Piața „Vasile Milea” – Piața Primăriei, participanți fiind elevi și preșcolari din unitățile de învățământ piteștene, actori ai secției de copii ”Așchiuță” și ai Teatrului ,”Alexandru Davila”, elevi ai școlilor de dans, membri ai Casei Studentului și ai Palatului Copiilor, copii de la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș și de la Centrul Cultural Pitești, dar și orice alte persoane dornice să se alăture acestei manifestări de bucurie.

Pentru prima dată, la evenimentul stradal vor participa și bebelușii Piteștiului, care, alături de mămicile lor, vor deschide ”Parada Florilor” printr-o drăgălașă mini-paradă ,,Bebe#celemaifrumoaseflori”!

Ne dorim ca toți piteștenii și vizitatorii, alături de familie și prieteni, să facă parte din acest moment special al orașului nostru”, scriu cei din administrația locală pe pagina de Facebook. Timp de trei zile, Simfonia Lalelelor este oportunitatea excelentă de a petrece timp de calitate, alături de comunitatea piteșteană, la evenimentele pline de culoare și dinamism oferite, în zona centrală și în Parcul ”Lunca Argeșului”.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Piteștiului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Azi la Pitești! Meciul de handbal România-Portugalia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești