Simfonia Lalelelor 2023. Ștefan Bănică Junior: Mulțumim publicului extraordinar din PITEȘTI!

de | 24.04.2023 14:06 | Știri, Lifestyle, Național, Pitești

Ștefan Bănică Junior a transmis piteștenilor care au venit în Luna Argeșului la concertul susținut sâmbătă seară un mesaj de mulțumire. Recitalul susținut de artist a fost apreciat de piteștenii veniți la spectacol.

Festivalul Simfonia Lalelelor din acest an a adus în Pitești zeci de mii de vizitatori. Piteștiul a fost, timp de trei zile, plin de zâmbet, energie și entuziasm, o comunitate în care primăvara a înflorit nu doar în parcuri, ci și în suflete! Parcul ”Lunca Argeșului” a fost sâmbătă, în a doua zi a Simfoniei Lalelelor, un veritabil punct de atracție. Au fost prezenți peste 25.000 de vizitatori. Seara a fost cu adevărat incendiară, iar în punctul culminant al festivalului, Vescan și Ștefan Bănică Junior au urcat pe scenă pentru a oferi un concert de excepție, atmosfera fiind întreținută de Dan Negru. Cei doi artiști au adus o energie debordantă, oferind un show plin de culoare și de efecte speciale.

În semn de apreciere pentru publicul prezent la spectacol Ștefan Bănică Junior a transmis pe pagina acestuia de Fascebook un mesaj.

”Mulțumim publicului extraordinar din PITEȘTI, care a fost alături de noi la concertul de sâmbătă. A fost o super atmosferă!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe pagina acestuia de Facebook.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Invitați italieni, la Filarmonica Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești