anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu a participat la conferința județeană de alegeri a OFSD Buzău!

de | 15.10.2022 12:07 | Știri, Național, Politic

Deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu, a participat ieri, în cadrul conferinței județene de alegeri de OFSD Buzău, acolo unde a fost întâmpinată de multă energie din partea doamnelor din PSD. Aceasta suține că s-a încărcat cu o energie unică și specială, care i-a dat putere după o călătorie pe care avut-o din Polonia.

bucura oprescu - Simona Bucura Oprescu a participat la conferința județeană de alegeri a OFSD Buzău!

Simona Bucura Oprescu a precizat că își dorește ca echipa Marcel Ciolacu să ducă #PSD la nivel național prin performanțele electorale din Buzău, la alegerile din 2024. De asemenea, aceasta spune că acest lucru poate fi posibil datorită competenței și implicării femeilor din partid. s

Și eu, și doamna secretar general OFSD, Maria Lazăr, și doamna senator Laura Mihaela Moagher am simțit cât de puternice sunteți la Buzău!

Vă felicit, vă mulțumesc pentru că îmi dați energie și îmi doresc să aducem României un plus prin contribuția fiecăreia dintre noi!

Mulțumesc echipei frumoase PSD Buzău: Liliana Sbârnea, Lucian N. Romascanu, Constantin Toma, Romeo Daniel Lungu, Laurențiu Țepeluș, Adrian Petre, Oana Matache, Sorin Cârjan, Costin Stanciu și Alexandru Bușcu!”, spune deputatul PSD.

 

 

Foto Facebook Simona Bucura Oprescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic închis pe DN 1E Brașov-Poiana Brașov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: