anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu: „Este pentru prima dată când în România politicile pentru familie și copii sunt gestionate unitar”

de | 19.11.2022 13:01 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Politic

Vineri, 18 noiembrie, deputatul Simona Bucura Oprescu a participat la Conferința națională “Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”, organizată de Federația Internațională a Comunităților Educative (FICE) România, fiind moderatorul acestui eveniment.

În cadrul conferinței au fost discutate problemele cu care se confruntă, deseori, familiile din România, precum violența și protecţia copiilor în școalǎ, creșterea gradului de conștientizare a prevenirii violenței psihologice în școală, prevenirea şi combaterea violenţei domestice. Totodată, s-a vorbit și despre abuzurile copiilor în mediul online, precum și rolul mass-media în confruntarea violenței asupra copiilor.

La eveniment a fost prezentă și Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

simona0bucura 2 - Simona Bucura Oprescu: „Este pentru prima dată când în România politicile pentru familie și copii sunt gestionate unitar”

Este pentru prima dată când în România politicile pentru familie, tineret și copii sunt gestionate unitar, prin existența acestui nou minister.
Am fost totodată bucuroasă să văd participarea unei delegații a DGASPC Argeș la eveniment, condusă de doamna Director General Tatiana Eftime”, a transmis deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu.

simona0bucura 1 - Simona Bucura Oprescu: „Este pentru prima dată când în România politicile pentru familie și copii sunt gestionate unitar”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: