Simona Bucura Oprescu: Mergeți în Parcul Lunca Argeșului și veți vedea o capitală de județ care respiră!

de | 16.04.2022 10:23 | Știri, După subiect, Pitești, Politic

Deputatul Simona Bucura Oprescu și-a anunțat prezența, în acest weekend, la cea de-a 25-a ediție a Simfoniei Lalelelor, eveniment așteptat de toți piteștenii. Aceasta a participat la deschiderea Simfoniei și a mers în Parcul Lunca Argeșului, acolo unde se desfășoară evenimentul.

simona bucura oprescu 1 - Simona Bucura Oprescu: Mergeți în Parcul Lunca Argeșului și veți vedea o capitală de județ care respiră!

Deputatul PSD a numit municipiul Pitești „capitala florilor din România”, fiind plăcut impresionată de ceea ce a văzut.

simona bucura oprescu 2 - Simona Bucura Oprescu: Mergeți în Parcul Lunca Argeșului și veți vedea o capitală de județ care respiră!

Ne întâlnim în aceste zile la Pitești pentru a celebra capitala florilor din România, capitala frumuseții din România. Piteștiul este acum o emblemă pentru ceea ce înseamnă natură, pentru ceea ce înseamnă frumusețe.

Fiecare dintre noi am vizitat parcuri europene, le-am privit cu invidie și ne-am întrebat când vom avea și în Argeș, la Pitești, asemenea frumuseți.

Ei bine, astăzi, datorită unui primar de ținută și deschidere europeană, Cristian Gentea, la Pitești vom avea o Simfonie a Lalelelor altfel: o Simfonie a Lalelelor a deschiderii, o Simfonie a Lalelelor a respirației. Mergeți în Parcul Lunca Argeșului și veți vedea o capitală de județ care respiră!

Îl felicit pe domnul primar, îi felicit pe toți cei care au pus pe note această Simfonie extraordinară”, a transmis deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu.

simaona-bucura-gentea

La Simfonia Lalelelor participă 120 de expozanți din întreaga țară. În acest an, tematica expoziției este „Bloom of Hope / Înflorirea speranței”. Vizitatorii vor putea admira aranjamentele florale, plantele ornamentale la ghivechi, accesoriile decorative, dar și mobilierul urban pentru parcuri și grădini.

Citește mai multe despre acest subiect și vezi programul complet pe anchetaonline.ro:

simfonia-lalelelor2022

Începe Simfonia Lalelelor! Explozie de culoare și distracție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Argeșului | Pitești | PSD | PSD Argeș | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole