Simona Bucura – Oprescu: Ministerul Muncii este la zi cu toate procedurile necesare aderării la OCDE

de | 24.07.2023 20:14 | Știri, Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura – Oprescu, a participat astăzi la ședința prezidată de premierul Marcel Ciolacu, pentru verificarea stadiului în care se află reformele necesare aderării României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a prezidat astăzi, la Palatul Victoria, Comitetul național pentru aderarea României la OCDE, care reunește reprezentanții ministerelor și principalelor instituții publice centrale implicate în proces. Reuniunea Comitetului Național a avut ca obiective evaluarea stadiului procesului de aderare a României la OCDE și trecerea în revistă a priorităților pentru perioada următoare.

”Am participat în această dimineață la ședința prezidată de premierul Marcel Ciolacu, pentru verificarea stadiului în care se află reformele necesare aderării României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale este la zi cu toate procedurile necesare aderării la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică”, a scris ministrul Simona Bucura – Oprescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura – Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Klaus Iohannis a semnat decretul. Simona Bucura-Oprescu, ministru la Ministerul Muncii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu | Ministerul Muncii | Ministrul Muncii | OCDE

Ultimele articole