anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu: „Ștefăneștiul este pe mâini bune!”

de | 07.08.2022 19:41 | Știri, După locație, După subiect, Politic, Ștefănești

Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, a participat sâmbătă la evenimentele organizate în Ștefănești, cu prilejul împlinirii a 570 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

Alături de deputatul PSD s-au aflat și Cristian Gentea, primarul Piteștiului, senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, primarii Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, consilieri județeni și locali.

Simona Bucura Oprescu a mărturisit că în Ștefănești se simte respectul pentru trecut, dar și preocuparea pentru prezent și viitor.

simona bucur - Simona Bucura Oprescu: „Ștefăneștiul este pe mâini bune!”

Foto Facebook

Am asistat la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, văzând în același timp bucuria copiilor și nepoților lor. I-am felicitat pe tinerii premiați pentru rezultatele bune obținute la învățătură și pe plan sportiv. În leagănul Brătienilor și Goleștilor se simte respectul pentru trecut, preocuparea pentru prezent și încrederea în viitor!
Ștefăneștiul este pe mâini bune!
Felicitări primarului Nicolae Velcea și echipei sale!”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu: Ajutor pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Nicolae Velcea | PSD | Remus Mihalcea | Simona Bucura-Oprescu | Ștefănești