Simona Bucura Oprescu: „Zi de sărbătoare pentru Dacia!”

de | 20.08.2022 13:30 | Știri, Județean, Politic

Astăzi, 20 august, se împlinesc 54 de ani de la inaugurarea Uzinei Dacia de la Colibași – Mioveni, dar şi de la lansarea primului model – Dacia 1100. Cu această ocazie deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a transmis un mesaj în mediul online:

 

Zi de sărbătoare pentru Dacia!

 

Se împlinesc astăzi 54 de ani de la inaugurarea Uzinei Dacia de la Colibași – Mioveni, dar şi de la lansarea primului model – Dacia 1100.

 

Până la finalul anului 1972 au fost produse peste 37.000 de astfel de modele, iar în prezent, parte a grupului Renault, Dacia produce în România circa 350.000 de autoturisme pe an, fiind principala companie exportatoare a țării.

 

Dacia este un motiv de inspirație și mândrie pentru argeșeni și nu numai, este simbolul economiei argeșene și naționale și o marcă a succesului și performanței!

 

La mulți ani, Dacia!” precizează Simona Bucura Oprescu.

 

Credit foto: Argesuldepoveste

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Franța și-au încheiat misiunea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Colibași | PSD