Nu ai ajuns încă la mare? Din 28 august este mai ieftin, începe „Litoralul pentru toți”

de | 20.08.2022 14:45 | Știri, Lifestyle, Național

În cazul în care nu ai reușit să ajungi vara aceasta la mare, acum este momentul pentru a pleca pe litoral, deoarece pe data de 28 august va începe ediția cu numărul 41 a programului „Litoralul pentru toți”.

Conform Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile vor fi cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului, unele hoteluri vor avea tarife ce pornesc și de la 35 de lei pe noapte de persoană.

 

În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, transmite Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

 

litoralul pentru toti

Sursa foto: litoralulromanesc

 

Un număr de 27 de hoteluri din stațiunile de pe litoralul românesc și-au anunțat, până în prezent participarea la program dar se estimează, că până când se va da startul programului, se vor înscrie în jur de 100 de hoteluri. În acest context românii ar putea beneficia de aproximativ 10.000 de locuri de cazare.

 

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această perioadă pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR, potrivit ziare.com.

 

O altă veste bună este faptul că sejururile vor putea fi achitate și cu vouchere de vacanță.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marea Neagră