Singurul Centru de Traumatologie Sportivă din județ este la Spitalul Mioveni!

de | 23.01.2023 14:13 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean, Mioveni

După ce în ultima parte a lui 2022 echipa de profesioniști din cadrul secției de Ortopedie a Spitalului orășenesc Mioveni salva genunchiul unui fotbalist profesionist, la început de an unitatea medicală vine cu o veste extraordinară pentru argeșeni.

Medicul-șef de secție dr. Theodor Popa, care este specializat în chirurgia genunchiului, a reușit, într-un timp foarte scurt, să realizeze singurul Centru de Traumatologie Sportivă din județ. Acest Centru este concentrat pe leziunile provenite din activitatea fizică sportivă sau degenerativă. Realizându-se intervenții chirurgicale complexe, minim invazive, în sfera genunchiului, respectiv:

» reconstrucții anatomice multiligamentare;

»revizie ligament încrucișat anterior;

» reconstrucție anatomică ligament încrucișat anterior și posterior;

»sutura meniscală;

»reinserție meniscală;

» chirurgia cartilajului.

Cei interesați de stabilirea unei conduite de tratament adecvată  se pot programa la o consultație sunând la numărul de telefon 0372.791.212, programul medicului Theodor Popa fiind miercuri și joi, în intervalul 08.00-12.00.

Dr. Theodor Popa este specializat în chirurgia genunchiului. Domeniile  sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr) și chirurgia piciorului.

Acesta a  activat în cadrul  Spitalului Clinic de Urgență București – Spitalul Floreasca, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișorˮ, având colaborări şi cu clinici private.

Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT, membru al Societății de Artoscopie și Traumatologie Sportivă – SRATS, precum și membru al Societății Științifice Române de Oxigen-Ozono Terapie – SSROOT.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: