Situația traficului în această dimineață. Cum se circulă pe principalele artere rutiere

de | 13.03.2024 08:28 | Național, Eveniment

Porniți la drum? Iată cum se circulă pe principalele artere rutiere din țară.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

La nivel național se circulă, în general, pe un carosabil umed, fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie în zona sudică.

Potrivit sursei citate, pe raza județelor Buzău, Gorj, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vâlcea este semnalată ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Circulația pe autostrăzi

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, cu precipitații sub formă de ploaie ușoară.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de drum, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!”, recomandă polițiștii rutieri

Foto descriptiv G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer de 19 ani, depistat de polițiștii din Costești! Vezi cu ce nereguli a fost găsit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole