anchetaonline.ro

„Șmecher” de Pitești- lăsat fără permis

de | 07.12.2022 15:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un tânăr de 20 de ani, din Pitești, a rămas fără permisul de conducere, după ce a avut un comportament agresiv în conducere.

Șoferul a fost depistat, marți, 6 decembrie, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, pe b-dul Nicolae Bălcescu din municipiu. Acesta a fost oprit de oamenii legii, pentru că a fost surprins făcând depășiri succesive ale altor autovehicule care circulau în aceeași direcție de mers, trecând brusc de pe o bandă pe alta.

Prin urmare, tânărul a fost sancționat contravențional cu 580 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tupeu dus la extrem! Prins beat la volan de două ori în aceeași seară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: