Tupeu dus la extrem! Prins beat la volan de două ori în aceeași seară

de | 07.12.2022 15:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

„Curajul” șoferilor din România uimește de foarte mai multe ori, iar când vorbim de fapte ce pun în pericol vieți omenești, putem spune că ne confruntăm cu tupeu dus la extrem.

Este și cazul unui bărbat din județul Vâlcea, care a fost prins noaptea trecută pe străzile din Argeș, beat la volan, nu doar o dată, ci de două ori.

Prima dată, omul a fost depistat în jurul orei 22:30 de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș pe DN7, în Valea Ursului. A fost verificat cu aparatul etilotest și pentru că rezultatul a arătat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

La scurt timp, în aceeași seară, în jurul orei 01:00, bărbatul a fost prins de polițiștii din orașul Ștefănești, pe raza localității menționate, în timp ce conducea un autoturism, deși era beat și evident, cu permisul suspendat.

Prin urmare, șoferul tupeist a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: