ARGEȘ: Monstru cu chip de om! Și-a bătut propriul tată

de | 07.12.2022 14:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Ștefănești, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Marți, 6 decembrie, omul a mers acasă la părinții săi, în Ștefănești, deși tatăl său obținuse un ordin de protecție împotriva fiului său.

După ce a băut bine pentru a-și face curaj, bărbatul de 44 de ani a venit la părinți, iar acolo a pornit un scandal. I-a jignit, i-a amenințat, iar pe tatăl său, în vârstă de 73 de ani, l-a lovit.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la scandal, iar la fața locului au ajuns oamenii legii. Bărbatul a fost ridicat de la locuința părinților, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și încalcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție.

Noaptea trecută a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi luată o măsură preventivă în ceea ce îl privește.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! Băiat de 13 ani dat dispărut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole