anchetaonline.ro

Șocant! Bărbat înjunghiat în plină stradă!

de | 06.11.2022 17:07 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment șocant a avut loc vineri, 4 noiembrie, în municipiului Râmnicu Vâlcea ,acolo unde un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. Agresorul a fost arestat preventiv.

Conform IPJ Vâlcea, la data de 4 noiembrie 2022, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel la numărul de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea un bărbat ar fi prezentat o tăietură la unul dintre brațe.

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că victima prezenta 2 plăgi tăiate la nivelul brațului stâng, provocate de către un alt bărbat. Incidentul a avut loc în urma unui conflict.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit romania24.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 62 de ani reținut, după ce a furat bani din bagajele oamenilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: