Șocant! Patronul unui club a fost înjunghiat chiar pe terasă, în fața clienților!

de | 21.04.2023 13:27 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii nu l-au găsit încă pe atacatorul patronului unui local de lux din Dorobanți.

Eveniment șocant în Capitală, acolo unde patronul unui club exclusivist din Dorobanți a fost înjunghiat chiar în plină zi, pe terasa restaurantului. Terasa era plină de clienți în momentul în care s-a petrecut atacul.

Se crede că agresorul și-a premeditat bine fapta, deoarece a fost surprins de către camerele de supraveghere în timp ce își aștepta victima.

Acesta a ajuns la local, acolo unde s-a așezat la o masă și l-a așteptat pe unul dintre patroni să iasă afară. Atunci a fost momentul atacului, fără să existe nicio discuție înainte de incident, conform Antena 3 CNN.

Patronul este unul dintre oamenii de afaceri de succes din România, acționar la cele mai exclusiviste cluburi și restaurante din țară.

Agresorul a reușit să fugă, însă a fost depistat de către polițiști în urmă cu puțin timp.

În imagini se vede cum agresorul, care stă la o masă, se ridică brusc și aleargă în urma afaceristului, după care recurge la gestul extrem.

 

Foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer de 22 de ani a fost prins drogat la volan, de două ori în 3 ore!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole