(VIDEO) Dezbatere publică pe tema voucherelor de vacanță pentru angajații din sistemul privat

de | 21.04.2023 13:45 | Județean, Politic, Știri

Astăzi, 21 aprilie, la sediul Prefecturii Argeș a avut loc o dezbatere publică pe tema propunerii legislative de acordare a voucherelor de vacanță suportate din bugetul de stat salariaților din sistemul privat.

vouchere pnl

La eveniment au participat: Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului României, senatorul Eugen Țapu-Nazare, președintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism, Radu Perianu, prefectul județului Argeș, senatorul Vlad Pufu, membru al Comisiei pentru antreprenoriat și turism și oameni de afaceri din Argeș.

vouchere pnl

Dezbaterea a fost bună, informează reprezentanții PNL Argeș, precizând că aceasta fiind un dialog constructiv între antreprenori și inițiatorii acestui proiect legislativ.

Tema principală a dezbaterii a fost inițiativa legislativă a senatorului PNL, Eugen Țapu Nazare pentru acordarea vouchere-lor de vacanță în valoare de 1.450 lei și pentru mediul privat.

vouchere pnl vouchere pnl

Alina Gorghiu a precizat faptul că acest proiect poate aduce o gură de oxigen turismului, „cu precădere turismului argeșean care are mare nevoie de sustinere si promovare.”
vouchere pnl
Senatorul Eugen Țapu-Nazare, președintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism a subliniat faptul că  4,2 milioane de angajați din sistemul privat pot beneficia de vouchere de vacanță.

 

Foto/Video: PNL Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș