anchetaonline.ro

Șocant! Un bărbat a înjunghiat 2 câini, unul a murit pe loc!

de | 03.11.2022 21:21 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Foltești, județul Galați, a decis să își facă singur dreptate după ce doi câini din rasa ciobănesc caucazian i-au atacat oile. Acesta a înjunghiat animalele iar unul dintre câini a murit. Acum, bărbatul este cercetat penal, conform romania24.

Cea care a sesizat poliția a fost chiar stăpâna patrupedelor, o femeie de 46 ani, din satul Foltești, județul Galați, care a precizat că la faptul că un consătean a lovit de mai multe ori cu un cuțit doi câini ai săi, din rasa ciobănesc caucazian, în urma cărora unul dintre aceștia a fost ucis.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați.

Din păcate, unul dintre câini a fost ucis, iar celalalt a suferit o plagă înjunghiată în zona toracelui.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept și rănirea cu intenție a animalelor, iar cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Sursa foto Aktual24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Jurnalist mort după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: