Tragic! Jurnalist mort după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens!

de | 03.11.2022 20:24 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident rutier tragic a avut loc în cursul zilei de azi, joi, 3 noiembrie, în Buzău, acolo unde o mașină condusă de către o tânără de 19 ani a, care se deplasa pe contrasens, a intrat din plin într-un autoturism în care se afla un jurnalist de la DIGI Tv, conform romaniatv.net.

Atât jurnalistul, cât și tânăra care a provocat evenimentul au murit.

Fata de 19 ani a murit pe loc în urma impactului iar jurnalistul, operator la DIGI Tv, în vârstă de 46 de ani, a fost internat în stare de comă la Spitalul Județean de Urgență Buzău. În cele din urmă, și acesta s-a stins din viață.

Mai mult de atât, încă o victimă a fost implicată în accident, pasagerul din autoutilitară, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a suferit multiple traumatisme, dar este stabilizat și se află în afara oricărui pericol.

 

Foto romaniatv.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salvamont Argeș și-a luat „La revedere” de la DARA!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: