Șocant! Un elev de clasa a 8-a a fost înjunghiat de mai multe ori de un coleg!

de | 01.11.2022 22:40 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment șocant s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, marți, 1 noiembrie, într-o școală din Galați, acolo unde un elev de 13 ani a fost înjunghiat de mai multe ori de un coleg de 14 ani. Acțiunea a avut loc în timpul pauzei, după ce între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, conform Digi24.

Cel care a solicitat ajutor a fost chiar directorul școlii, printr-un apel de urgență la 112.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că, în jurul orei 10:50, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a, ambii cu domiciliile în comuna Movileni”, a precizat IPJ Galați.

Agresorul, elevul de 14 ani, ar fi înjunghiat victima cu un briceag de mai multe ori în abdomen și în antebraț.

Elevul de 13 ani a fost a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii din Galați, unde a rămas internat pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis dosar penal și se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violente.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) O mașină este în flăcări în Parc Lunca Argeșului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: