Social-democrații argeșeni, din nou în mijlocul gospodarilor din Țițești, Domnești și Suseni!

de | 31.07.2023 09:47 | Știri, Județean, Politic, Rural

Pentru locuitorii din trei comune din Argeș, ziua de ieri a fost una care a îmbrăcat haine de sărbătoare. Este vorba despre localitățile Țițești, Domnești și Suseni. Primarii din cele trei localități au fost recompensați de reprezentanții administrației județene cu câte o Diplomă de Excelență.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Ca de fiecare dată, și în această zi de sărbătoare echipa PSD Argeș a fost în mijlocul gospodarilor din cele trei comune, potrivit informării publicate. Din echipa PSD Argeș au făcut parte deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, primarul orașului Mioveni Ion Georgescu – prim-vicepreședinte PSD Argeș, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, primarii Vasile Leau de la Boteni, Cristian Dică Hristu de la Vlădești, Constantin Oancea de la Mușătești, Nicolae Pană de la Coșești, Eugeniu Pătru de la Pietroșani, Cristian Enescu de la Valea Iașului, Ionel Moloiu de la Hârsești, consilierii județeni Vasile Negoescu, Cristina Popa, Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, Marilena Ionescu, Ramona Șerban, președintele PSD Câmpulung Georgel Mădulărea, secretarii tehnici Andreea Călinescu Oner și Augustin Tudoreci, precum și reprezentanți ai TSD Argeș. Potrivit informării celor de la PSD Argeș, vicepreședintele Marius Nicolaescu le-a oferit câte o Diplomă de Excelență primarilor din cele trei comune și a subliniat faptul că dezvoltarea ține doar de succesul unei bune colaborări în plan administrativ și politic.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Munciii a trimis Corpul de Control în Mureș. Simona Bucura-Oprescu: ”Voi fi intransigentă cu toți cei care nu își fac treaba”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș