EXCELENȚĂ ÎN SOCIETATE CIVILĂ: ALEXANDRU COSTACHE – președintele Asociației Medici pentru România

de | 22.11.2023 15:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Ca în fiecare an, Titlurile de Excelență Ancheta 2023 au mers către 5 secțiuni importante: Reprezentare națională | Mediul de afaceri | Instituții publice | Administrație și societate civilă.

Au fost premiate, în cadrul evenimentului „Balul Ancheta” de vinerea trecută, personalități care – prin întreaga activitate desfășurată în domeniile în care activează și conduc sau prin proiecte importante desfășurate în ultimul an – și-au pus amprenta asupra dezvoltării Argeșului, în toate palierele de activitate. Iată care au fost laureații anului 2023:

Alexandru Costache

▼ SOCIETATE CIVILĂ:

Domnul ALEXANDRU-IONUȚ COSTACHE – președinte al Asociației Medici pentru România

Pentru misiunea de credință asumată prin proiectul Medici pentru România – menit să coaguleze specialiștii din comunitatea medicală și să sprijine activ adaptarea sistemului sanitar românesc la standardele europene. Pentru proiectele și campaniile sociale implementate cu dedicare și eficiență, care, în 2023, au integrat și județul Argeș, prin reabilitarea etajului VI al Spitalului de Pediatrie Pitești.”

Asociația Medici pentru România bifează deja 4 ani de activitate intensă în mediul public național, axată pe îmbunătățirea sistemului medical, pe proiecte și campanii menite să rezolve probleme concrete (așa cum sunt cele privind renovarea și reabilitarea spitalelor), pe realizarea unor politici publice de sănătate menite să alinieze acest domeniu cu performanțele și condițiile din Europa. Un alt obiectiv important îl reprezintă consilierea medicilor care doresc întoarcerea în România, în vederea reintegrării acestora și construirea unei comunități la care să adere medici și experți, atât din țară, cât și din diasporă.

La comanda  asociației – plecat de acasă, din Argeș, și cu o construcție de carieră impresionantă în Capitală – Alexandru Costache și-a asumat refacerea integrală a etajului VI al Spitalului de Pediatrie Pitești, un proiect ambițios, costisitor, de care vor beneficia sute de copii în fiecare an.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Costache | Argeș | Pitești