anchetaonline.ro

Apă Canal 2000 SA – Anunț de interes pentru utilizatori

de | 13.12.2022 11:03 | Știri, Administrație, Județean

 

Societatea  Apă Canal 2000 SA informează utilizatorii situaţi pe str. Octavian Goga,  nr. 31 şi nr. 19, şi str. Dimitrie Bolintineanu, numerele 7, 14, 16, 16A şi 18, că obiectivul de investiţii „Extindere conductă de alimentare cu apă şi de canalizare‟ este în curs de  finalizare,  în sensul că au fost executate căminele de apometre şi caminele de racorduri alocate fiecărei proprietăţi, urmând ca în perioada următoare să fie contorizate branşamentele de apă.

În acest sens toţi utilizatorii contractuali ai serviciului de alimentare cu apă din zona menţionată sunt rugați ca până la data de 20 ianuarie 2023 să procedeze la modificarea instalaţiilor interioare în vederea conectării la noul cămin de apometru amplasat la limita de proprietate.

Ulterior acestei date, Operatorul va proceda la dezafectarea vechii conducte de alimentare cu apă, iar serviciul poate fi asigurat doar în condiţiile menţionate.

Totodată utilizatorii care la acest moment nu deţin contract individual încheiat cu Operatorul, utilităţile fiind achitate către dezvoltatorul imobiliar, sunt rugați să solicite la sediul SC Apă Canal 2000 SA – Ghişeul Unic din mun. Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, jud. Argeş, preluarea branşamentului de apă / racordului de canalizare şi încheierea unui contract de furnizare/prestare utilităţi în nume  propriu.

Important de menționat faptul că la depunerea comenzii, trebuie anexate urmatoarele documente în copie:

  • act(e) de identitate proprietar(i);
  • act de proprietate.

Extinderea reţelei de alimentare cu apă şi de canalizare pe cele două străzi a fost executată în cadrul programului de investiţii al societăţii  Apă Canal 2000 SA.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

 

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: