Adrian Miuțescu: Autostrada Pitești – Sibiu începe să prindă contur!

de | 13.12.2022 11:16 | Știri, După subiect, Județean, Național, Politic

Deputatul argeșean Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, împreună cu cu președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost la Sibiu să vadă primul tronson din autostrada care străbate Carpații, Sibiu-Boița. Deputatul argeșean și-a exprimat speranța ca lucrările la această șosea să fie gata în termen.

”Autostrada Pitești – Sibiu începe să prindă contur! Am fost cu președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, la Sibiu și am mers să vedem primul tronson din autostrada care străbate Carpații, Sibiu-Boița. Tronsonul măsoară 13 km și va fi dat în folosință în curând. Autostrada a fost un proiect de suflet pentru Ludovic Orban și pentru mine. Sper ca lucrările la această șosea de mare viteză să fie gata în termen și să ne putem deplasa cât mai curând, repede și în siguranță, de la Pitești până la Sibiu”, a declarat Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Amendamentele Forța Dreptei la bugetul pe 2023 – Corecții necesare pentru dezvoltarea județului și a țării

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole