Șocul vieții pentru un român! S-a trezit că are de plătit 27.000 de lei pentru curent!

de | 30.03.2023 20:08 | Știri, Eveniment, Național

Un român a avut șocul vieții lui după ce i-a fost emisă factura de la distribuitorul de energie electrică. Bărbatul s-a trezit cu o factură de 27.000 de lei.

Românul a povestit pe rețea de socializare tot ce s-a întâmplat, cerând disperat soluții. El a spus că i-a fost emisă factura pe un an întreg, conform Digi24.

Electrica furnizare timp de un an nu mi-a mai emis facturi din cauza unei erori, iar acum mi-a emis pe tot anul o singură factură, la ce tarife au vrut ei. Este altă procedură decât reclamație la OPC?”, este întrebarea pe care a adresat-o acesta pe grupul Avocatul online.

Bărbatul a primit diferite răspunsuri.

Faci o sesizare la ANRE, ei îi vor obliga să eșaloneze factura, citește pe google noile legi, sună la ei nu pierde timpul.”

La mine din 09.12 2022 și 09 -03 2023 am de plătit 1600 lei.”, sunt comentariile primite de acesta.

Foto descriptiv.

Sursa Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Casă cuprinsă de flăcări în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole