Șofer de 70 de ani, prins trecând pe roșu pe o stradă din Pitești

de | 14.02.2023 14:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Șofer de 70 de ani, prins trecând pe roșu pe o stradă din Pitești

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni, în cursul zilei de luni, pentru prevenirea principalelor cauze care duc la producerea accidentelor rutiere.

Principala țintă a polițiștilor a fost depistarea șoferilor care nu respectă regulile în traficul rutier și a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Printre cei sancționați de oamenii legii se numără și doi bărbați, unul de 70 de ani, iar celălalt de 43 de ani, care se deplasau cu autoturismele pe strada Negru Vodă și nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric. Ambii șoferi au rămas fără permisele de conducere și au fost sancționați contravențional.

Mai mult, un alt șofer de 41 de ani, din Costești, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea mașina și nu a acordat prioritate de trecere autoturismelor aflate în sensul giratoriu. La fel ca ceilalți doi, bărbatul a fost sancționat contravențional și a rămas fără permisul de conducere, fiindu-i suspendat.

Foto descriptiv Captura Youtube Cineva

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bătaie într-o sală de jocuri de noroc din Pitești! Tânăr de 27 de ani – amenințat cu un cuțit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole