Șofer de 77 de ani, bătut în trafic! Motivul: ar fi condus prea încet

de | 22.03.2023 09:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Șofer de 77 de ani, bătut în trafic! Motivul: ar fi condus prea încet

Caz revoltător pe o stradă din România, după ce un bătrân a fost urmărit în trafic, blocat, iar apoi bătut. Totul s-ar fi întâmplat după ce un alt șofer s-ar fi enervat pentru că omul de 77 de ani ar fi condus prea încet.

Incidentul revoltător a avut loc marți, 21 martie, pe o stradă din Hunedoara aflată în reparaţii. Traficul era restricționat pe o singură bandă, iar șoferul bătătuș și-a ieșit din minți, deoarece bătrânul de 77 de ani, care se deplasa în fața sa, ar fi condus prrea încet.

Astfel, agresorul a hotărât să îl urmărească pe bătrân, câțiva kilometri, iar apoi să îl blocheze pe o stradă. S-a dat jos din mașină și a sătir asupra lui. Potrivit unei rude a victimei, bărbatul l-a lovit cu bestialitate, fiind nevoie să fie transportat la spital.

Individul, probabil extrem de iritat, l-a urmărit pe socrul meu, ambii aflându-se în propriile autovehicule, până în localitatea Peștișul Mare (!?!), unde i-a tăiat calea iar mai apoi s-a dat jos din mașină, a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi. Socrul meu a fost transportat cu ambulanța la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, a declarat nora victimei potrivit Antena 3 CNN.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sălile de jocuri de noroc, INTERZISE în aceste localități

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole