Un șofer de 77 de ani a sărit să bată un taximetrist!

de | 08.08.2023 22:32 | Știri, Eveniment, Județean

Un șofer în vârstă de 77 ani, s-a luat la bătaie cu un taximetrist de 33 de ani, în trafic. Întreaga scenă a fost filmată de către un alt șofer, în Galați,

În imagini se vede cum un bunic cu părul alb încearcă să îl lovească în față pe un tânăr taximetrist, iar cel din urmă pare că încearcă să evite o confruntare violentă. Videoclipul a devenit viral și a ajuns și în atenția Poliției, care i-au identificat și i-au chemat pe cei doi la audieri.

Conform martorilor, șoferul de taxi ar fi făcut o manevră împrudentă, fapt care l-a făcut pe șofer să sară direct la bătaie.

Polițiștii l-au identificat și amendat cu 1.305 lei pentru „săvârșirea de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participanților la trafic”.

Taximetristul a scăpat doar cu un avertisment.

 

Sursa Foto Pro TV

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole