anchetaonline.ro

Un șofer de autobuz a fost atacat în trafic, chiar de un călător!

de | 21.02.2024 18:10 | Știri, Eveniment

Un șofer de autobuz din Sibiu a fost atacat, în trafic, chiar în timp ce se afla la volan, de unul dintre călătorii pe care din mijlocul de transport.

Victima a sunat la 112.

Evenimentul s-a petrecut luni, în jurul orei 09:00, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu.

La locul incidentului semnalat, polițiștii au constatat că între șoferul unui mijloc de transport în comun și un pasager, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict care a degenerat în agresiuni fizice reciproce, fără a fi nevoie de intervenția echipajelor medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Reprezentanții companiei de transport public local din Sibiu anchetează incidentul.

În cursul zilei de luni, 19 februarie 2024, un conducător auto Tursib aflat la volanul unui minibus electric de pe traseul 3 a fost implicat într-un incident cu un călător. Șoferul Tursib în cauză a sunat conform procedurii la 112 și a anunțat organele competente. Aceștia se vor ocupa în continuare de investigarea cazului și vor dispune măsurile care se impun”, a informat Raluca Racz, purtător de cuvânt al Turisb, conform Digi24.

 

Sursa Foto eMaramures/ descriptiv.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: