Argeș: Un șofer de autobuz școlar l-a dat jos pe unul dintre elevii pe care îi transporta! Copilul ar fi făcut deranj și l-ar fi jignit!

de | 15.01.2024 14:49 | Știri, Eveniment

În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitoare la un conducător al unui mijloc de transport școlar ce dă jos un minor folosind forța, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Organele de lege au fost sesizate, în cursul zilei de vineri, 12 ianuarie,cu privire la faptul că, în localitatea Stoenești, ar fi avut loc o stare conflictuală în autobuzul școlar.

Din verificările făcute de organele de lege, s-a constatat faptul că, mai mulți elevi ce erau transportați cu un microbuz școlar, membri ai aceleiași familii, ar fi produs deranj și ar fi murdărit, de mai multe ori, microbuzul școlar.

Mai mult de atât, aceștia l-ar fi jignit pe șoferul microbuzului, iar la data de 12 ianuarie, pe fondul acestor aspecte, conducătorul microbuzului școlar l-ar fi dat jos pe unul dintre aceștia, un băiat de 13 ani, fără a-l lovi.

În urma celor constatate, părinții copilului au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform art. 33 din Legea 61/1991, pentru neluarea de către părinți sau de către persoanele cărora li s-a încredințat spre creștere și educare un minor în vârstă de până la 16 ani a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu există nicio sesizare/plângere privind săvârșirea unor acte de violență în cauză, însă polițiștii continuă verificările.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Protestatarii sunt intimidați cu amenzi în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole