Șofer beat și cu permisul suspendat, prins de polițiști în timp ce conducea pe banda de urgență a autostrăzii A1

de | 21.12.2023 19:20 | Național, Eveniment

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de polițiști conducând pe banda de urgență a autostrăzii A1 București – Râmnicu Vâlcea.

Potrivit news.ro, bărbatul a fost surprins de polițiștii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti – Râmnicu Vâlcea la km 13.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, în urma verificărilor, poliţiştii rutieri au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, din anul 2021.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului, iar în urma administrării probatoriului, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1