anchetaonline.ro

Șofer beat- prins pe DN 73, în Mărăcineni

de | 12.10.2022 14:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un șofer de 56 de ani, din Moșoaia, a rămas fără permisul de conducere, după ce a urcat beat la volanul mașinii.

Bărbatul a fost prins de către polițiștii rutieri, în cursul zilei de marți, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Omul a fost verificat cu aparatul etilotest, reieșind o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoomeliei.

În urma faptei sale, s-a ales cu dosar penal.

Peste 200 de sancțiuni în 24 de ore

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din Argeș au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Mai mult, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor  rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie a murit pe masa de operație, după ce i s-a făcut anestezie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: