(Video) Argeș – Șofer de 20 de ani prins sub mașina răsturnată la Budeasa

de | 18.12.2022 07:50 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Grav accident rutier petrecut în judetul Argeș. Un tânăr de 20 de ani a fost prins sub mașina pe care o conducea și cu care s-a răsturnat.

Așa a ajuns mașina după ce șoferul, un tânăr de 20 de ani din localitatea Merișani din Arges, a ieșit în decor și s-a răsturnat.

 

de accident

Foto: anchetaonline.ro

 

Accidentul s-a petrecut în comuna Budeasa, într-o curbă ușoară, în care șoferul a intrat cu viteză. Mașina s-a răsturnat pe cîmp de câteva ori, iar ambii ocupanți ai ei, șoferul și o copilă de 13 ani, au fost aruncați efectiv din autoturism.

 

 

Ca prin minune, adolescenta s-a ridicat și a plecat având doar câteva zgârieturi . șoferul însă a fost prins sub autoturism. O persoană care trecea prin zonă a văzut mașina fumegând și a sunat la 112. Acolo au ajuns pompierii, descarcerarea, un echipaj de terapie intensivă mobilă și poliția.

Florin Horeboiu, ISU Argeș

Video: anchetaonline.ro

 

Și familia șoferului a ajuns la locul accidentului, împreună cu zeci de apropiați.

După ce a fost scos de sub mașină bărbatul a fost resuscitat zeci de minute de personalul medical de pe terapia intensivă mobilă și readus la viață. S-a plecat apoi cu el către spital.

 

Video: anchetaonline.ro

 

Tânărul argeean se află în stare critică la spital.

Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat aproximativ două ore.

 

 

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și o caută pe tânăra care era în mașină cu șoferul.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa

Ultimele articole