Șofer de 69 de ani prins băut la volan la primele ore la dimineții

de | 29.04.2024 21:03 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 69 de ani, din județul Olt, a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volan în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Argeș, în dimineața zilei de 28 aprilie, în jurul orei 07:12, bărbatul se deplasa cu un autoturism pe DJ 740.

În urma verificării cu aparatul etilotest s-a stabilit că bătrânul era beat, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nicio zi fără șoferi băuți pe străzile argeșene

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au depistat un bărbat de 61 de ani, din județul Galați, care conducea un autoturism pe DJ 659A, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul de 61 de ani a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din păcate, nu au fost singurii șoferi prinși băuți la volan. Sub influența alcoolului au condus și doi argeșeni.

Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, din Pitești. El a fost depistat de polițiști  pe strada Negru Vodă, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea argeșean este un bărbat de 29 de ani, din comuna Vlădești, care a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni conducând un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Cei patru bărbați s-au ales cu dosar penal, dar și cu permisul suspendat.

foto descriptiv ziaruldepenet.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Atelier de încondeiat ouă la Biserica Brătienilor din Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: