Un șofer drogat a intrat cu mașina direct într-un stâlp! Două victime au ajuns la spital

de | 31.08.2023 12:02 | Știri, Eveniment, Național

Un şofer drogat cu marijuana a intrat cu mașina, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna prahoveană Bălţeşti, direct într-un stâlp.

În urma impactului, atât bărbatul, în vârstă de 34 de ani, care de afla la volanul autoturismului, cât și un alt pasager, în vârstă de 19 ani, au fost transportați la spital.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, șoferul ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a cablurilor electrice.

Din cauza leziunilor, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. La momentul transportării la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv pentru marijuana, arată sursa citată, conform Digi24.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, potrivit sursei citate anterior.

 

 

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav cu victime pe DN7! A lovit frontal un TIR, într-o depășire!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Drumul Național 7 | Prahova

Ultimele articole