Șofer filmat pe contrasens pe A1. Imaginile au ajuns la polițiști

de | 09.01.2024 18:12 | Național, Eveniment

Un șofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens, pe A1, pe porțiunea dintre Sibiu și Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie.

Incidentul a avut loc luni, 8 ianuarie, iar filmarea a ajuns pe rețelele de socializare. În scurt timp, ea a devenit virală și a stârnit comentarii acide din partea internauților.

Vezi video AICI.

Imaginile postate pe rețelele sociale au ajuns și la polițiști, care încearcă acum să dea de urma conducătorului auto, potrivit Mesagerul de Sibiu

Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a acestor imagini, vă informăm că polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au declanșat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale care se impun”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

Potrivit polițiștilor, o astfel de abatere la regimul circulației rutiere se sancționează cu până la 20 de puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Efectuarea, de către conducătorul de autovehicul, pe autostradă, a manevrei de întoarcere sau de mers înapoi, a circulaţiei în sens contrar sensului de circulaţie, a circulaţiei sau traversării de pe un sens de circulaţie pe celălalt prin zonele interzise, respectiv prin zona mediană sau racordurile dintre cele două părţi carosabile constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni (de la 9 la 20 de puncte amendă) şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.”, mai transmite IPJ Sibiu

Reamintim faptul că, de la 1 ianuarie 2024, valoarea punctului de amendă a crescut la 165 de lei. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți AICI.

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a ales să meargă pe contrasens, însă un astfel de episod poate pune în pericol atât viața șoferului, cât și pe a altora.

Foto/Video Facebook Polițiștii au umor

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr din Râca prins la volan, deși avea permisul de conducere suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole