anchetaonline.ro

Un șofer din Mioveni a fost dat în judecată, după ce a condus beat!

de | 21.02.2024 23:02 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au finalizat cercetările într- un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un bărbat de 34 de ani, din Mioveni, a fost depistat, la data de 28 octombrie 2023, în trafic, de către polițiști, în timp ce acesta se afla la volanul unui autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar prin analize de specialitate s-a stabilit că valoarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto Monitorul de Cluj/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 25 de ani a furat 40.900 de lei din sala de jocuri de unde lucra!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: